Csapatépítés

CSAPATÉPÍTÉS A GÁL TIBOR PINCÉSZETBEN

titiakiralySzakítsuk ki a dolgozókat a megszokott környezetből, hagyjuk hátra a munkahelyi nyűgöket, váljunk újra gyermekké, és éljük át az önfeledt szórakozást, játszunk, hisz a világon a legértékesebb tevékenység!

Felszínre kerülnek rejtett képességek és indulatok, ezeket a játékosok megtanulhatják értékelni és leküzdeni, a győzelemért megpróbálnak együttműködni és ennek érdekében hatékonyan kommunikálni egymással. Ezt később tudják kamatoztatni a munkahelyen!  De vajon a borfogyasztás mennyire segít vagy árt egy csapatépítő tréning esetében? 

A mi válaszunk egy határozott igen! A bor mellé kiegészítő csapatépítőket kínálunk, melyben egy a közös! Közösséget alkot! Oldja a gátlásokat, felszabadítja az embereket és összehozza az embereket, megoldja a kommunikációs gátakat.

OUTDOOR/KINTI PROGRAMOK:

paintball

Bor&Paintball:

 Extrém, izgalmas, vagány! Ahol kijöhetnek az elrejtett indulatok, eltűnnek a félelmek, visszatérünk a gyerekkorba!  Fő a gyorsaság, adrenalin, bújás, mászás, lövés! Reflex! Megszűnik a gondolkodás, teljes kiszabadulunk a mindennapokból!

 

Bor & Exit house:

 A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt meg kell találni. Minden tárgy, minden eszköz, lehet, hogy épp a szabadság záloga. Egyszerre 2-8 fő élheti át, hogy rejtvények, fejtörők, kódok, ügyességi és logikai feladatok megoldásával kijut az Exithouse útvesztőjéből.

Kispolgári:

Eger Magyarország egyik legszebb városa. Ide mindenki eljut egyszer, hisz mi vagyunk a legnépszerűbb általános iskolai célpont. Eger gyönyörű, izgalmas, és nagyon Barokk!

Nézd meg a várost, a legszebb dolgokat, hallgasd meg a történetét!  Éld át az 52-es ostromot újra, csodálkozz rá a legújabb múzeumokra! Kepes, Marcipánia, Beatles, Egri vár, Fazola kapu, Bazilika, Meder galéria.  

Vineyard Autentic:

egerMindent egybe vetve azért mégiscsak a szőlős a leghagyományosabb, itt az ember szabad, közelebb az éghez, a természet közepén, és tudja, hogy az őt körülvevő terület a világ egyik legjobb adománya!

Lesz itt minden, sárban fetrengés, nevetés, izmok megfeszülése, és sok-sok játék.

INDOOR PROGRAM:

Mitől Fúzió a Fúzió? Megmutatjuk, hogy hogyan lehet kihasználni a házunk.Lesz itt Pincejárás, borkóstoló, fantasztikus konyha, bikavér házasítás, interaktív múzeum nézés, kvíz a bikavérről, vakkóstoló, benti kincskeresés, teraszelpakolás-kipakolás időre, illatfelismerés, dugó vár építés, Bor activity, hordószlalom. És sok sok vicces játék, nem is gondolnánk, hogy a legjobb játékok a legegyszerűbbek.

Részletes programért és árajánlatért érdeklődj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06 20 852 5002-es telefonszámon!

Várunk mindenkit szeretettel!