Decemberi hála

titititit

Megtapsolunk december, mert szép, izgalmas és tartalmas évnek vagy a koronája, amiért sosem lehetünk elég hálásak. Azzal foglalkozunk, amit szeretünk, és minden napunk más, ebben a csodás szakmában.

Januárban sok tervvel indultunk el, már akkor azt éreztük, hogy késésben vagyunk. Zászlónak kitűztük a tudatos munkát, a minőségre törekvést, a koncentrált tervezést és célorientált gondolkodást. Mind a szőlőben, mind a vendéglátásban törekedtünk arra, hogy az új tervek szerint működjünk.

Elröppent az év, rengeteg munkával, rendezvénnyel. Pozitív lelkületű, fiatalos csapatunk új lehetőségek felé visz bennünket, új inspirációk, gondolatok megvalósítására ösztökél. Idén megvalósult az első dűlős vacsoránk, melyet a Síkhegy-dűlőnk közepén tartottunk, és a helyi termelőket hívtuk meg, hogy felhívjuk a figyelmet a terület adottságaira. Ebben az évben már csak superior és grand superior alapanyagot szüreteltünk, megvalósult a 100%-os dűlő szelekció és ezzel valóra vált egy régi álmunk, a dűlő szelektált Bikavér elkészítése.

Örömmel vettük, hogy sokan ellátogattak hozzánk, az eseményeink is profibbak, tudatosabbak lettek. A Bortársaság közreműködésével fantasztikus Rizling kóstolót tartottunk és most készülünk a pezsgő bemutatóra. Megtartottuk az első „Együtt a borásszal” kóstolót, ahol Tibor is a vendégek közé ült és mesélt a terveiről. Folyamatosan arra törekszünk, hogy el tudjuk helyezni magunkat a borvidéken, Magyarországon és a világban. Szeretnénk tanulni, kóstolni, ismerkedni új borokkal, új hatásokkal, folyamatosan szélesítve látókörünket.

Jövőre is folytatjuk a tanulást, a Bikavér továbbfejlesztését. Dűlő szelektált házasításainkat bevezetjük, arculatunkat folyamatosan frissítjük, és a Gál Tibor Pincészet 25 évét méltóképpen megünnepeljük, például egy új egység nyitásával, psszt! :)

Köszönjük partnereinknek, barátainknak, vásárlóinknak, minden vendégünknek, munkatársainknak és családtagjainknak az évet és a támogatást! Áldott, Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk és Istentől megáldott Nagyon Boldog Új Évet!

Ps.: Azt hiszem, kezdünk felnőni! ;)                                                (G.V.)

Eger,2017. december    

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.