Ilyen volt a Gál Tibor Wine Show

 

wineshowNem várt várakozás előzte meg az első Gál Tibor Wine Show-t, amit novemberben tartottunk Pincészetünk vendéglátó helyén a Gál Tibor Fúzióban.

Idén ünnepli 25. Születésnapját a Gál Tibor Pincészet, így vágyunk volt, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg ezt az évfordulót.

Az esemény fő motívumai a kortárs borok, kortárs gondolatok voltak, így a borok mellett olyan kortárs elemek emelték fényét az eseménynek, mint Ipacs Géza grafikai munkái, fény show, kortárs jazz balett, "X "osztály Mercedes bemutató

Az elegáns rendezvényen a közönség kötetlen hangulatban kóstolgatta a Gál Tibor Pincészet "mainstream" borait, mint például a Titi Bikavért, a Titi Csillagot, a Rozét, a birtok Pinot Noirt, vagy éppen a Top borait, olyanokat, mint szűretlen Cabernet Sauvignon vagy Kékfrankos, Rajnai Rizling vagy éppen a Síkhegy házasításainkat.

gretitiMeglepetés volt azonban, hogy megnyitottuk a régi évjáratokat is, például a Chardonnay-t 2000-ből és 1999-ből is vagy Syrah- Merlot 2002-ből , Pinot Noirt 2002-ből és a Cabernet Sauvignon-t is 2000-ből.

Borokkal azt szerettük volna megmutatni, hogy a Gál Tibor Pincészet mindig is kortárs pincészet volt, és e szerint készítette a borokat.

Az este fergeteges hangulatban telt. Elegáns borok, elegáns egri és „ tengerentúli” emberek, finom ételek és legszuperebb deep house válogatás közepette egy olyan eseményt sikerült megteremteni, amit igazán magunkénak érezhettünk. Így bizonyára többször meg fogjuk ismételni a Wine Show-t 2019-ben is. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az eseményen és támogatta kezdeményezésünket!

Méltóképpen sikerült megünnepelnünk pincészetünk negyed évszázados fennállását!

Eger, 2018.11.29.

Gál Veronika

 

 

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.