Bor&BizLounge 09.20.

 

BizloungeBor& BizLounge​​ -​ az egri üzleti klub, ahol a kapcsolat érték.
Egy olyan egri közéleti fórum, ahol egy pohár bor mellett, különleges beszélgetőpartnerekre akad az ember. 

Új stílus, új műfaj Egerben – garantált a figyelem és az inspiráció. Klisék és megszokás nélkül, mindenről, ami érdekes. Fókuszban az üzlet és az ember.

Aki kérdez: Mester Sándor, házigazda

Mérnök, író, újságíró, üzletember, üzleti mentor – nem illik bele semmilyen előre gyártott dobozba. Rendhagyó tehetség, aki zenélt a KFT együttes egyik elődjében, életműdíjas informatikai újságíró, háromszor interjúvolta meg személyesen a világ egyik leggazdagabb emberét, Bill Gates-t, könyveket írt, és ha ideje engedi, lerajzolja az üzletet. Építész, aki nem téglákból rak össze új világokat.

A​ki válaszol: ​Csetényi Csaba, üzletember

Reggelihez kiflit és tejet szállított házhoz első vállalkozásában, amellyel gyorsan befuccsolt. A kommunikáció a szakterülete, de a minőségi szivarok forgalmazásában és a vendéglátásban is sikeres. Nézett már farkasszemet felfegyverzett nehézfiúkkal, meghálálta a megrendelést, amikor olyanok voltak az idők — hosszú, küzdelmes és tanulságos volt az útja a péksüteménytől a Hamu és Gyémántig. Izgalmasnak ígérkezik a beszélgetés a BizLounge szeptemberi vendégével, mert az a jó szokása, hogy az egyenes kérdésekre egyenes válaszokat ad.

+NETWORKING +BORKÓSTOLÓ +VACSORAFALATKÁK

A pódiumbeszélgetést borkóstoló és gasztronómiai különlegességek, vacsorafalatkák követik. Kötetlen beszélgetés, értékes új kapcsolatok, nyitottság.

Az IT Business jóvoltából a rendezvény mindenki számára ingyenes !!!


Ismerje meg a BizLounge részleteit! Látogasson el honlapunkra: bizlounge.hu

Várjuk Önt szeretettel:

Zólyomi Andrea
főszervező
+36 20 998 40 75

Mester Sándor
házigazda

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.